Magazín Reportér představuje nový web

24. října 2023

ČTK/Profimedia.cz

Vážené a milé čtenářky a čtenáři, s velkou radostí vás vítáme na našem novém webu.

Stránka Reportermagazin.cz má novou podobu a grafiku, je přehlednější, čistší a přináší řadu zajímavých novinek. Velká změna se odehrála i na pozadí, nový kód nám dovoluje lépe pracovat s obsahem, který pro vás pravidelně chystáme.

Věříme, že všechny změny, které jsme nachystali, pomohou k tomu, aby se vám obsah Reportéra na webu lépe četl a také poslouchal.

Novinky pro čtenáře

Nově pro vás budeme každý den na naší úvodní stránce připravovat Výběr dne s aktuální nabídkou článků, včetně pravidelných každodenních rozhovorů, které pro vás každý den připravujeme. Ty už nebudou vycházet na samostatném webu a budou k dispozici všem našim předplatitelům.

Všechna dosavadní předplatná samozřejmě platí dál, jen se ve většině případů rozšířila o více funkcí, případně o další obsah. Musíme vás ovšem, milé předplatitelky a milí předplatitelé, poprosit, abyste se přihlásili (odkaz je vlevo nahoře pod logem, platit by měly stejné přihlašovací údaje jako na dosavadním webu Reportéra).

U všech článků nyní najdete ikonky, které vám umožňují uložit si článek pro pozdější čtení, přehrát si jeho audioverzi, stáhnout si jej v textové i audiopodobě do offline verze pro čtení či poslech, což můžete učinit i s digitální verzí kompletního magazínu Reportér. Pokud si článek na webu rozečtete, systém si nově bude pamatovat, kde jste jej opustili a vy můžete později navázat tam, kde jste přestali.

Na webu si rovněž můžete zvětšovat písmo tak, aby pro vás čtení bylo pohodlnější, případně si jej lze přepnout do tmavého režimu. Nově mají naši předplatitelé i možnost odemknout článek pro své přátele. Stejně tak si mohou zařídit čtení webu bez zobrazování reklam.

Vzhledem k tomu, že je magazín Reportér od začátku spjatý i s kvalitními fotografiemi, můžete si je nyní lépe a snadněji prohlížet.

V každém článku nyní najdete i odkazy na další obsah, který by vás mohl zajímat, stejně jako možnost přečíst si i ostatní texty autorky či autora článku.

Pokud jste využívali ke čtení naši aplikaci, tak ta již není funkční, její podpora byla ukončena. Nově vám bude plně stačit náš web reportérmagazin.cz. Na něm se v horní navigační liště Aktuální vydání dostanete ke všem magazínovým vydáním. V jednotlivých vydáních jsou články řazeny tak, jak je najdete v tištěném magazínu Reportér. Můžete si stáhnout celé vydání, nebo jen jednotlivé články pro offline čtení a poslech, vše pak najdete v sekci Můj výběr, nebo zůstanete jednoduše online. Magazín Reportér si nyní můžete uložit na plochu svého mobilního telefonu, tabletu či počítače. Záložku k instalaci najdete ve vertikálním menu v sekci Nastavení. Dostanete se tak mnohem pohodlněji a rychleji k našemu obsahu. Pokud jste si původní aplikaci zakoupili přes App Store nebo Google Play, kontaktujte nás prosím na predplatne@reportermagazin.cz, obratem vám zpřístupníme obsah našeho webu.

Nová digitální podoba magazínu Reportér vznikla s podporou Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky, programu Thomson Foundation CEE a dalších subjektů.

Jménem celé redakce vám srdečně děkuji za vaši přízeň. To, že nás pravidelně čtete, je pro nás velkou radostí i závazkem. Doufáme, že se vám náš nový web bude líbit.

Robert Čásenský
šéfredaktor magazínu Reportér

P. S.: Práce na našem webu bude pokračovat i nadále, různé detaily ladíme a je možné, že narazíte na nějakou chybu. Pokud se tak stane, budeme velice rádi za vaši zpětnou vazbu. Zašlete ji prosím na mail novyweb@magazinreporter.cz.

Podpořte Reportér sdílením článku